Diensten

Financieel interim management

Financieel interim manager of Financieel consultant stelt orde op zaken in de administratie. Meestal als adviseur, soms met tijdelijke managementbevoegdheden. Maar kan ook direct (hands-on) bij de uitvoering betrokken zijn.

Turn-around management

De turn-around manager probeert een aanstaande crisis af te wenden en het bedrijf op korte tot middellange termijn (één tot zes maanden) te adviseren.

Crisis Management

De crisis manager is een expert die met een ingrijpende aanpak op korte termijn (binnen twee, drie maanden) probeert een bedrijf of organisatie van de ondergang te redden.

Starters begeleiding/advies

Je eigen bedrijf starten en zien groeien door jouw inspanningen, is iets waar veel mensen van dromen. In de praktijk blijkt dat bij het beheren van je eigen bedrijf heel veel komt kijken. Helaas wordt dit nog steeds onderschat. Proberen om te blijven overleven in moeilijke jaren of zelfs het einde van je droom is wat nog te vaak voorkomt. Uitgebreid voorbereiden, kwalitatief goede kennis opdoen, waardevol advies en actuele informatie verzamelen is voor starters dan ook van essentieel belang.

Wij begeleiden en adviseren (startende) ondernemer met betrekking tot alle organisatorische en financiële vraagstukken.

Overige diensten

  • Jaarrekening / Balansdossier opmaken
  • Debiteurenbeheer / Credit Management
  • Crediteurenbeheer
  • Royalty administratie(s)
  • Begeleiden bij en het voeren van onderhandelingen bij deals / acquisities
  • Sparringpartner voor ondernemers